Merlins Millions videoslot

Merlins Millions

Magikern Merlin har sin egen spelautomat. Det är en fyra raders, femhjulig videoslot med hela 50 möjliga vinstlinjer. Det finns frispelssfunktion, något som kallas för en Ugglabonus och en superinsats. Spelet har ett komiskt tema där trollkarlen Merlin står till vänster av spelet och kastar besvärjelser som ibland slår bakut så han blir sotig i ansiktet. Han reagerar också med ett smil och tummen upp då man vinner. Spelet har en ersättningssymbol och två spridningssymboler. Ersättaren kommer endast upp på hjul 2,3 och 4 och ersätter alla andra utom spridarna. Den första spridaren som har formen av ett skinande klot kommer också bara upp på hjulen 2, 3 och 4 men här ger det vinst åt båda hållen. Den andra spridaren är symbolen av en uggla. Den förekommer på hjulen 1, 3 och 5.

Superinsats
Om man vill kan man gånga sin insats genom något som heter superinsats. Då kan man öka på vinsterna för ersättaren och vinna större priser. För varje nivå man ökar kommer Merlins ersättarsymbol att öka.

Frispelet

Om man lyckas få in tre stycken klot starta frispelet. Här trollar Merlin på för fulla muggar och förvandlar symboler till ersättare vilket genererar vinster. Det är här du kan öka vinsterna genom att spela med superinsatsen.

Ugglabonus

Får man in tre ugglor så vinner man Ugglabonusen. Där får man välja bland en massa ugglor som finns på skärmen. Dessa ger bonusvinster.

Spelet finns att spela på valfritt Net Entertainment casino.

superinsats
Superinsats
Ugglabonus
Ugglabonus
Frispelsfunktion
Frispelsfunktion